DKK 6.799,20
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk hverdagscykel til den travle kvinde
2. Masser af udstyr
3. Affjedret forgaffel og sadelpind

En hverdagscykel skal, først og fremmest, kunne bringe dig fra A til B. Og det skal den kunne holde til at gøre, dag efter dag, langt frem i tiden. Desuden er det også rart, hvis der er en masse godt udstyr på cyklen.
2023-udgaven af Trek District 2 Equipped Lowstep er giganten Treks bud på en klassisk `damecykel´, der fuldt ud opfylder kravene til en moderne hverdagscykel.

Den lette og vejrbestandige aluminiumsramme er med lav indstigning (`Lowstep´), og den interne kabelføring beskytter kablerne, og fremhæver cyklens fremragende æstetik.

Der er endvidere en affjedret forgaffel, som absorberer bump og vibrationer fra underlaget. Sadelpinden er ligeledes affjedret. Det giver en glimrende komfort, og du bliver mindre træt.

Betegnelsen `Equipped´ (`Udstyret´) er bestemt ikke nogen overdrivelse. Cyklen kommer nemlig med skærme, lygter, støtteben, bagagebærer og godkendt lås. Lygterne får strøm fra en navdynamo, så du behøver ikke tænke på batterier. Det er både effektivt og miljøvenligt.

Rek District 2 Equipped Lowstep er, meget kort fortalt, en solid `arbejdshest´ til dig, der primært cykler i byen. Cyklen er perfekt til den moderne, travle kvinde, men vi har nu også en del mandlige kunder, som foretrækker en cykel med lav indstigning. Og det er bestemt helt OK. Det, der betyder noget, er din personlige komfort og cykelglæde!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: