DKK 979,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. MTB/downhill pedaler i fin kvalitet
2. Bred platform, og lavere platformshøjde
3. Klamper medfølger

En pedal er vel en pedal?, vil nogen måske spørge. Men nej, sådan forholder det sig langtfra! Tænk over det: Du vil gerne yde det optimale på din cykel. Derfor vælger du en både let og stærk cykel, med den bedst mulige gear-gruppe, gode bremser osv. Du køber godt cykeltøj, og et par solide cykelsko. Hvorfor skulle du så gå på kompromis, når det gælder pedaler? Til syvende og sidst er det jo pedalerne, der skal overføre kræfterne fra din krop til cyklens hjul. Og hvordan skal du kunne cykle godt, hvis en så vital del ikke er 100% i orden?

Den japanske gigant Shimano har nu lanceret XT PD-M8100 SPD, en rigtig lækker klikpedal, som især egner sit til MTB/downhill-kørsel. I forhold til forgængeren, PD-M8000, har PD-M8100 fået lidt større platform, og platformshøjden er blevet en smule lavere. Der er virkelig tale om en meget solid pedal, som giver en dejlig, stabil cykel-oplevelse.

Der medfølger et SM-SH51 klampesæt, som passer til de fleste cykelsko. Pedalerne vejer 342 gram pr. par.

Sæt disse lækre kvalitets-pedaler på din mountainbike, og oplev forskellen!

Når pedalerne monteres, bør man være opmærksom på, at den venstre pedal har links-gevind, og derfor skal skrues mod uret, imens den højre, der har almindeligt gevind, skal skrues med uret. Giv gerne gevindet en smule fedtstof inden montering.

Shimano XT PD-M8100 SPD pedalerne kræver ikke megen vedligeholdelse, men det anbefales, at man aftørrer dem for snavs og mudder efter hver tur. Desuden kan man med fordel give lejerne en smule syrefri smøreolie fra tid til anden.