DKK 399,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Lækker MTB-pedal, i chromoly og aluminium
2. Justerbare spænder
3. Rigtig meget pedal for pengene!

Hvis du er dedikeret Mountainbike-entusiast, og virkelig elsker at køre offroad, er du også klar over, hvor vigtigt, det er, at kraftoverførslen fra dine muskler til cyklen (og i sidste ende til hjulene og underlaget), er i orden. Derfor er der brug for et par gode pedaler. Ligesom det ikke nytter noget, at en bil har mange hestekræfter, hvis ikke, transmissionen er i orden, så får du heller ikke det optimale ud af din cykel, hvis pedalerne ikke formår at overføre hver eneste watt, din krop evner at generere.

Fra den japanske gigant-virksomhed Shimano kommer PD-M520L, som er en virkelig seriøst MTB-pedal, designet til at hjælpe dig med at præstere det ypperste, når det går løs på MTB-sporet. Takket være det revolutionerende SPD-system er denne pedal særdeles slidstærk og funktionel. Materiale-sammensætningen er chromoly stål og aluminium. Denne kombination af materialer giver en meget solid pedal, samtidig med, at vægten holdes nede.

Spænderne kan justeres, så de passer til dine individuelle behov.

Med PD-M520L pedalerne fra Shimano er du sikkert masser af fart og kraftoverskud på MTB-sporet eller skovstien. Bare monter pedalerne, i henhold til de medfølgende instruktioner. Så er du klar til at suse af sted gennem skoven! Husk at give gevindet lidt olie, før en pedal monteres.

Et er sikkert: Hvis du vælger Shimano PD-M520L, får du rigtig meget MTB-pedal
for pengene! Og bestiller du disse pedaler online på Cykler.dk, giver vi gratis fragt. Så kan du bare gå og glæde dig til at få disse skønne pedaler på din cykel.

Specifikationer:
•MTB klikpedaler
•Chromoly stål og aluminium
•Justerbare spænder
•Klampe inkluderet
•Vægt: 300G/par
•Farve: Sort