Før DKK 999,00
DKK 899,00
SparDKK 100,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Super solid pedal i lækkert design
2. 499 gram pr. par
3. 6 stifter på hver side

Med Mallet 3 fra den verdenskendte producent Crankbrothers rykker ci lige et trin op, både hvad performance og generel kvalitet angår. Hvis du af og til har drømt om en pedal, der kunne forene den flade pedals Fine kontakt mellem sko og pedal med klikpedalens uovertrufne følelse af fuldstændig kontrol, så har vi en glædelig nyhed til dig: Dine drømme er gået i opfyldelse!  

Du klikker ganske let din cykelsko ind i de medfølgende klamper, og heldigvis lige så let ud igen. Og du vil hurtig blive glad for den fantastiske følelse af kontrol, som disse herlige pedaler giver dig. Klamperne er i øvrigt udformet således, at de ikke så let samler mudder og andet snavs op. Frigørelsesvinklen er i øvrigt justerbar (15/20 grader). Krankbredden er 52 millimeter.

Selve pedalen er lavet i aluminium, imens både vinger, spindel og fjeder er af stål. Du er derfor sikret en pedal, som holder til rigtig mange kilometer, selv i meget hårdt terræn. Ydermere er lejerne af en fremragende kvalitet, hvilket vel også er én af grundene til, at Crankbrothers yder hele 5 års garanti på dette produkt (og på mange andre, for den sags skyld).

Seks justerbare stifter på hver side af pedalen sikrer, at din sko altid har et solidt greb i pedalen. Så smutter din fod ingen steder i kampens hede!

Crankbrothers Mallet 3 er en pedal til den dedikerede MTB-rytter, for hvem kvalitet og funktionalitet betyder meget. Hos Cykler.dk er vi overbevist om, at du vil blive lige så begejstret for Mallet 3, som vi er! Crankbrothers Mallet 3 fås i to forskellige farver.