Før DKK 2.199,00
DKK 1.895,00
SparDKK 304,00
2 - 3 hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Topmodel fra Crankbrothers
2. Aluminiumspedal m. titanium-spindel
3. 10 stifter på hver side

Hvis du for alvor lever og ånder for at køre på MTB, så skal du i hvert fald ikke gå ned på pedaler! Når alt bare skal spille, så tæller selv den mindste detalje. Og i øvrigt: Hvordan skulle man kunne cykle godt uden et par virkelig gode pedaler på cyklen?

Fra den verdenskendte producent Crankbrothers kommer de lækre Stamp 11 pedaler, som du her ser i størrelse small. Selve pedalen er udformet i aluminium, hvilket gør den både let og stærk. Og ydermere er spindlen lavet i titanium, for at holde vægten yderligere nede. Faktisk er vægten kun 299 gram pr. par.

På hver side af pedaler er der 10 stifter, som holder dine MTB-sko godt fast på pedaler, både op ad bakke, når du tramper til af alle kræfter, og på de stejleste nedkørsler, hvor det virkelig går stærkt. Det giver både sublim kraftoverførsel og øget sikkerhed. Trædefladen er desuden ganske bred, hvilket giver en meget fin kontakt mellem skoen og pedalen.

Stamp 11 small kan vist godt betegnes som topmodellen i Crankbrothers´ sortiment af flade MTB-pedaler. Som noget ganske selvfølgeligt yder producenten 5 års garanti på disse super fede pedaler.  

Ligesom de andre Crankbrothers pedaler i størrelse small anbefales denne pedal til ryttere, der bruger sko i størrelse 37-43. Folk, der bruger større sko, anbefales at vælge en pedal i størrelse large. Maksimal brugervægt for en pedal i str. small er ca. 90 kg.

Prøv de sublime Stamp 11 pedaler fra Crankbrothers. Du vil blive lige så begejstret, som vi er!