Før DKK 1.249,00
DKK 1.159,00
SparDKK 90,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Kompromisløs MTB-pedal
2. 345 gram pr. par
3. 10 stifter på hver side

Hvis du er så udkig efter et par platforms-pedaler, som er gode nok til professionelt brug, men som ikke behøver ligge i den helt høje prisklasse, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på Stamp 7 fra Crankbrothers. Lige som de andre Crankbrothers pedaler fås Stamp 7 i to størrelser. Her ser du den i str. Small, som almindeligvis passer til sko i størrelserne 37-43.

Her får du en pedal, der er lavet til at blive brugt, og som giver en meget fin kontakt mellem sko og pedal, så kraftoverførslen bliver så god, som man kan forvente det af en pedal af denne standard.
Den brede, konkave pedal er udført i aluminium, hvilket gør den både let og stærk. Spindlen er i stål, så slidstyrken er der ikke noget at udsætte på.

De 10 udskiftelige stifter på hver side af pedalen er din garanti for, at din fod bliver, hvor den skal, selv når du for alvor sprinter afsted. Apropos garanti, så giver producenten 5 års garanti på disse meget lækre pedaler. Det skyldes nok ikke mindst, at både pedal, spindel og lejer er lavet i meget stærke og langtidsholdbare materialer.  Pedalerne vejer i øvrigt 345 gram pr. par.

Vi anbefaler naturligvis, at du kombinerer disse fantastiske pedaler med et par Crankbrothers Stamp MTB-sko. Så har du en unik kombination, der sikrer dig både performance, driftssikkerhed og komfort. Hvis du ikke allerede er Crankbrothers-fan, så skal du nok blive det, når du har prøvet disse enestående produkter. Her hos Cykler.dk er vi i hvert fald vilde med dem! Kom og prøv dem. Så vil du forså hvorfor!