DKK 16.399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Rigtig lækker allround racer til prisen
2. 2x11-speed Shimano 105 gearpakke
3. Shimano 105 hydrauliske skivebremser,

De fleste af os kan hurtigt blive enige om, at det er fedt med en hurtig cykel til de lange etaper på landevejen. Men mange af os vil jo også gerne kunne bruge racercyklen til daglig transport, og måske endda også til lettere gravelcykling.

Tænk, hvis en sådan cykel kunne fås til en fornuftig pris! Og ved du hvad? Det kan den! Fra den amerikanske gigant Trek kommer den nye, lækre Domane AL 5 Disc. Denne lette og solide aluminiumscykel er designet primært til hurtig kørsel på landevejen, men den er også anvendelig som dagligdags transportmiddel, og til lettere ture på grusveje og lignende. Cyklen er forsynet med studser til montering af skærme og bagagebæreren, hvilket gør den endnu mere alsidig.

Forgaflen har plads til dæk, der er bredere end dem, cyklen leveres med som standard. Det er især en fordel, hvis du gerne vil køre på grus. Både forgaffel og styr er i øvrigt designet specielt med henblik på at neutralisere vibrationer fra underlaget, så du bliver mindre træt, når der skal køres lange etaper.

Geargruppen er fra Shimano, og byder, med sine i alt 22 gear (2x11) på et meget bredt gear-område. Så du skulle nok kunne finde et passende gear at køre i, uanset om du kører i byen, på landevejen eller i naturen.

De hydrauliske skivebremser hedder Shimano 105. Og de gør, hvad de skal, under praktisk talt alle forhold.

Konklusionen må blive, at hvis du vælger en Trek Domane AL 5 Disc, så får du rigtig meget cykel for pengene. Faktisk er det sjældent, at man ser en cykel med så mange løbsklare komponenter til kun ca. 15000 kr.!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: