DKK 17.599,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let og smart elektrisk hybridcykel
2. Navmotor
3. 250 Wh. batteri

Den nye hybridelcykel Trek Dual Sport+ 2 Stagger ligner faktisk overhovedet ikke en elcykel. Men det er, ikke desto mindre, lige, hvad den er.

Læs med nedenfor, og lær mere om dette nye vidunder fra den amerikanske cykel-gigant Trek!

Grundlaget for denne lækre cykel er det stærke og lette aluminiumsstel. Stellet er forberedt for montering af skærme og bagagebærer. Den interne kabelførings beskytter kablerne, og fuldender cyklens smukke, helstøbte look.

Betegnelsen `Stagger´ betyder, at cyklen har lav indstigning, som vi kender det fra klassiske damecykler. Der er dog intet i vejen for, at en mand kan vælge at køre på en cykel med lav indstigning. Til syvende og sidst tæller komfort og cykelglæde mere end noget andet!

Dual Sport+ 2 Stagger er udstyret med en lille og let, men meget stærk, navmotor, som yder 40 Nm. Batteriet er på 250 Wh. Og hvis du synes, at det er i underkanten, kan du tilkøbe en range extender, så du kommer op på i alt 500 Wh.

Det er bestemt værd at nævne, at vi her har at gøre med den letteste elektriske hybridcykel, som du kan finde i Treks store udvalg. Den lave vægt vil du blive glad for, når du f.eks. skal slæbe cyklen op fra cykelkælderen.

Cyklen leveres med støtteben og integrerede lygter. Lygterne får strøm fra batteriet. Så længe, der er strøm på batteriet, kan lygterne lyse.

Trek Dual Sport+ 2 Stagger er, meget kort fortalt, en let og velkørende elektrisk hybridcykel, som er perfekt på asfalt, og som også kan klare lettere stier, bl.a. takket være de brede hjul og den solide 9-speed geargruppe fra Shimano.

Et sæt hydrauliske skivebremser sikrer, at du kan bremse, når du skal, selv i glat føre.

Skal du bruge en range extender finder du den her

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: