DKK 22.499,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Solid elcykel med lav indstigning
2. 500 Wh. Bosch-batteri, og stærk motor
3. Leveres med masser af udstyr

Cykler med lav indstigning er ikke kun for kvinder. Her hos Cykler.dk har vi også mandlige kunder, der efterspørger cykler med lav indstigning. Det, der betyder noget, er din personlige cykel-oplevelse.

Cube Reaction Hybrid Performance 500 Allroad Trapeze eren super sej elcykel, med lav indstignng. Det stærke og lette aluminiumsstel har indvendig kabelføring, og det 500 Wh. store Bosch Powertube batteri er indbygget i stellet

Bosch-motoren yder et drejningsmoment på hele 75 NM. Og det er mere end rigeligt, både til hårde stigninger og til at trække en cykelanhænger. Motoren er ganske støjsvag, så du stadig har ro til at nyde turen.

Forgaflen er en SR Suntour, med 100 mm vandring. Den skal nok absorbere generende bump og vibrationer fra underlaget.

Shimano-geargruppen har 9 gear, hvilket er mere end tilstrækkeligt til en elcykel af denne type.

Gode bremser er en absolut nødvendighed. Derfor har folkene hos Cube udstyret Cube Reaction Hybrid Performance 500 Allroad Trapeze med et sæt hydrauliske Shimano BR-Mt200 skivebremser. Og det er bare noget, der virker, selv i meget glat føre.

Udstyr er der også en masse af på denne herlige elcykel: Lygter, skærme og støtteben. Det eneste, der mangler, er dig, til at træde i pedalerne!

OBS: Desværre har cykeltyvene også fået øjnene op for elcykler. Køb en godkendt kædelås hos Cykler.dk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: