Før DKK 20.999,00
DKK 19.995,00
SparDKK 1.004,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Super stærk elcykel, der klarer det meste
2. 9 Shimano-gear
3. SR Suntour forgaffel

Elcykler er da kun noget for ældre damer, der bare lige skal cykle ned til købmanden, og hjem igen? Eller hvad? Fordomme er der nok af, men det er de færreste af dem, der holder vand. I dag findes der heldigvis elcykler til næsten ethvert behov. Og man er bestemt hverken doven eller en snyder, fordi man vælger en elcykel. Man får nemlig stadig motion, idet loven faktisk siger, at motoren kun må være aktiv, når du selv træder i pedalerne.

Med en elcykel som Reaction Hybrid Performance fra tyske CUBE er elcyklisten bestemt heller ikke kun henvist til byernes asfalt. På denne lækre elcykel kan du roligt dreje af fra alfarvej, og se, hvor skæbnen fører dig hen.
Det 500 Wh. store Bosch-batteri er indbygget i cyklens solide og elegante aluminiumsstel. Og indbygget i kranken finder du en 3. generations Bosch centermotor, som yder 250W (65 Nm.). Der er desuden indvendig kabelføring, som giver cyklen et smukt, formfuldendt look, og mindsker behovet for vedligeholdelse.  
Skulle der være et hul i asfalten, eller et lille bump på grusvejen, så kan du trygt regne med, at den smarte 100 mm SR Suntour fjederforgaffel sluger vibrationerne, så din cykeltur bliver en komfortabel oplevelse.

Ni stærke Shimano-gear hjælper dig med at overvinde enhver forhindring, som terrænet kunne tænkes at byde på.

Bremserne er de kendte Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser, som også findes på mange andre af CUBEs cykler (både elcykler og almindelige). Og hvorfor skulle man egentlig ikke også holde fast i noget, der gang på gang, viser sig at fungere perfekt?  

Hos Cykler.dk er vi meget glade for CUBE-cykler. Og det samme er en stor gruppe trofaste kunder. Det skyldes ikke mindst, at CUBE leverer gode produkter, hvor du virkelig får noget for pengene!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: