DKK 102.299,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Ægte terræn-monster, i fjerlet carbon!
2. Trådløs 12-speed geargruppe fra Sram
3. Enestående affjedring

Hvis offroad-cykling ikke bare er en passion for dig, men derimod en livsstil, skal du naturligvis have det bedste! Her er der brug for en full suspension MTB, som takler selv det hårdeste terræn i overlegen stil.
Den nye Fuel EX 9.9 XXI Gen. 6 er den amerikanske cykel-gigant Treks nyeste bud på sådan en cykel!

Fundamentet for denne super lækre terræncykel er en super let og stiv ramme i OCLV Mountain Carbon. Forgaflen, som naturligvis også er i carbon er en FOX Factory 3 Float, med luftaffjedring, og hele 150 mm vandring. Med en luftforgaffel sparer du vægt, i forhold til en traditionel fjederforgaffel, og samtidig har du mulighed for at justere affjedringen, så den passer til dig og din kørestil.

Bagtil finder du en FOX Performance Float X bagdæmper med 2 indstillinger. Så kan det næsten ikke blive meget bedre!

En 12-sped Sram XX1 Eagle AXS Geargruppe sørger for, at du altid har masser af gear til rådighed. Son mange MTB-entusiaster sikkert ved, er der tale om en trådløs geargruppe. Det betyder silkebløde gearskift, og minimal vedligeholdelse. Her er der ingen kabler, som kan gå i stykker eller sætte sig fast.  

På de fjerlette Bontrager Carbon-fælge er der monteret et sæt Bontrager SE5 Team Issue dæk. Dæk og fælge er selvfølgelig tubeless ready, så du kan vælge at køre slangeløst.

Det er fedt at køre stærkt! Men det er nu også meget rart at vide, at man altid kan bremse ned igen. Og det sørger de bomstærke Sram Code RSC hydrauliske skivebremser for, at du kan!  

Trek Fuel EX 9.9 XX1 AXS Gen 6 er cyklen til dig, der ønsker et sandt terræm-monster!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: