DKK 48.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker allround trailcykel
2. Fantastisk affjedring kendetegner EX-serien
3. Carbon-fælge fra Bontrager

Er du på udkig efter en smart, velkørende og komfortabel allround trail-MTB, hvor hver eneste komponent er af meget høj kvalitet? Så læs videre her!

Fra amerikanske Trek kommer nu generation 6 af den populære Fuel EX 9.8 XT. Stellet på denne lækre trail-maskine er udført i OCLV Mountain carbon, hvilket giver en let og meget stiv stelkonstruktion, så cyklen omgående responderer på selv det mindste input, du sender den.

Affjedringen er den samme, som vi finder på nogle af de øvrige modeller i Fuel EX-serien: En FOX Performance 36 Float luftforgaffel med 150 mm fortil, og en FOX Performance X bagdæmper med 2 indstillinger, til at tage de sidste vibrationer fra underlaget. Med en sådan affjedring føler du, at du svæver hen over sporet!

Men offroad-cykling kræver også en god geargruppe. Derfor er cyklen forsynet med en 1x12-speed Shimano XT M 8100 gruppe, som giver dig et meget bredt gearområde at arbejde med. Du kan således altid finde et passende gear at køre i. Og samtidig er der tale om et solidt gearsystem, med en meget høj grad af brugervenlighed.

De hydrauliske skivebremser hedder Shimano XT M 8120. Og det gør, hvad de skal. Hver gang. Også, når føret viser sig fra sin mest drilske side.

Hvis du søger en trailcykel, der kan det hele, så er Trek Fuel EX 9.8 XT Gen 6 bestemt værd at overveje!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: