DKK 80.199,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk lækker carbon-bombe til offroad
2. Sublim affjedring
3. 1x12-speed Shimano XTR geargruppe

Hvis du er en ægte MTB-entusiast, har du sikkert drømmen i dig: Drømmen om den ultimative terræncykel, som bare klarer det hele. Cyklen, som giver dig enestående oplevelser, både når du kører for sjov, og når det handler om at sikre sig placeringen øverst på skamlen.

Cyklen, der kan gøre dine drømme til virkelighed, hedder trek Fuel EX 9.9 XTR Gen. 6!

Navnet virker måske ikke så mundret, men der kan ikke herske nogen tvivl om, at vi her har at gøre med en full suspension MTB af højeste standard!

Det fjerlette stel i OCLV Mountain carbon sikrer dig en fjerlet cykel, som velvilligt lystrer dit mindste vink, selv når terrænet for alvor viser tænder. Affjedringen er ligeledes i top: Den Kashima-coatede FOX Factory 3 Float luftforgaffel sluger, let og elegant, langt de fleste bump. Og hvad den ikke klarer, det klarer bagdæmperen, som er en Fox Performance Float X, med 2 indstillinger.

Fælgene, der kommer fra Bontrager, er i full carbon, så de vejer mindst muligt, uden at gå på kompromis med hverken styrke eller performance.

Når terrænet begynder at smide udfordringer i hovedet på dig, kan du trygt stole på den 1x12-speed Shimano XTR 9100 geargruppe. Her får du et meget bredt garområde at arbejde med, samtidig med, at brugervenligheden er helt i top.

Et sæt 4-stemplers hydrauliske skivebremser (Shimano XTR M9120) giver dig masser af hurtig og præcis bremsekraft at gøre godt med, selv når sporet er mest mudret, eller sneen ligger højt.  

På en Trek Fuel EX 9.9 XTR Gen. 6 ligger alverdens skovstier og MTB-spor åbne for dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: