DKK 56.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let, velkørende og aerodynamisk
2. Affjedringen er helt i top
3. Trådløs 1x12-speed GX AXS gearguppe

Èn af verdens førende cykelproducenter, den amerikanske mega-koncern Trek, fortsætter med at sætte nye standarder for, hvad en trailcykel skal kunne.

Trek Fuel EX 9.8 GX AXS Gen. 6 er en uhørt let og velkørende full suspension trail-MTB, ikke mindst takket være det fantastiske stel, i OCLV Mountain carbon. Dette innovative materiale parer ikke alene vægt, men giver også stellet den stivhed, der sikrer, at cyklen reagerer præcist og lynsnart på selv det mindste input.

Affjedringen kan der ligeledes siges meget godt om: Forgaflen er en FOX Performance 36, med luftaffjedring, og ikke mindre end 150 mm vandring.

Bagdæmperen kender vi fra andre af modellerne i Fuel EX-serien. Det er en FOX Performance Float X, med 2 indstillinger.

Geargruppen er den hæderkronede, trådløse 1x12-speed Sram GX AXS. Med en trådløs geargruppe er du sikret silkebløde gearskift, hver eneste gang, og

Samtidig er behovet for vedligeholdelse minimalt, fordi der ingen kabler er. Desuden er det værd at nævne, at en 1x-geargruppe giver en høj grad af brugervenlighed, fordi der kun er et enkelt greb at holde styr på. I stedet kan du så fokusere på at yde det optimale på cyklen.

Uden kontrol er fart meningsløst. Derfor er denne lækre trailcykel udstyret med et sæt 4-stemplers Sram Code R hydrauliske skivebremser. Så det bliver ikke bremsekraft, du kommer til at mangle, uanset, hvor glat/mudret, sporet er.

Trek Fuel EX 9.8 GX AXS Gen 6 er din billet til utallige offroad-eventyr. Bare på med hjelmen, og så af sted!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: