DKK 36.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super trail-MTB til rimelig pris
2. Lækker affjedring
3. Sram DB 8 hydr. skivebremser

Hvis du elsker at køre offroad, sidder du måske og spekulerer over, om det virkelig kan lade sig gøre at få en allround full suspension trail-MTB, hvor performance, komfort og generel kvalitet går op i en højere enhed, uden at priser stikker helt af?

Og a, det KAN faktisk godt lade sig gøre! Mød den nye 6.gnerations Trek Fuel EX 9.7 SLX/XT!
Stellet kender vi fra flere andre af serien modeller. Det er OCLV mountain carbon, hele vejen igennem. Resultatet er der ingen tvivl om: Fart, kombineret med den fantastiske kontrol, som carbon-stellet giver dig.

Affjedring er i top, som man kan forvente det på en Fuel EX: En FOX Rhythm 36 forgaffel (150 mm vandring), som suppleres fremragende af en FOX Float X bagdæmper med to indstillinger. Ujævnhederne på MTB-spor og skovstier kan bare komme an!

Geargruppen består af en kombination af XT og SLX-komponenter fra Shimano. Denne kombi er med til at holde prisen nede, uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten.

Fælgene kommer fra Bontrager, og er naturligvis tubeless ready.

De hydrauliske Sram DB 8 skivebremser sikrer dig masser af bremsekraft, når der er brug for det. Med hydrauliske skivebremser er du godt rustet til at møde selv det mest glatte MTB-spor!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: