DKK 32.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk og hurtig trailcykel fra Trek
2. Super kvalitet til prisen
3. Fine Shimano-komponenter

Går du og ønsker dig en trailcykel, som er perfekt på de ujævne nedkørsler., og som er dejligt letkørt, når du igen skal op ad bakken? Og måske gør det heller ikke noget, hvis den ikke er at finde i de højeste prisklasser?

Så er du kommet til det rette sted! Den nye Trek Fuel EX 8 XT er en trailcykel, som er lavet til at kunne det meste. Her er både komfort og performance i højsædet, samtidig med, at det er lykkedes at holde prisen på et fornuftigt niveau.


I modsætning til de dyrere modeller i EX-serien er denne cykel med aluminiumsramme. Denne ramme er stærk, billig, og forholdsvist let (men naturligvis en smule tungere end en carbon-ramme. Der findes desuden et praktisk opbevaringsrum i stellet.

Affjedringen er der bestemt ikke gået på kompromis med: Forgaflen er en FOX Rhythm 36 Float (luftaffjedring) med 150 mm vandring. Bagskifteren er den velkendte FOX Performance Float X, med 2 indstillinger. Du er således godt rustet til at klare selv de hårdeste MTB-spor.

Geargruppen er en Shimano XT M8100 (1x12-speed). Det er en stærk geargruppe, som byder på et bredt gearområde. Samtidig er den nem at betjene, fordi der kun er et greb at holde styr på.

De hydrauliske skivebremser kommer, ikke overraskende, også fra Shimano. De hedder MT6120 (MT6100 greb). Og det er et sæt bremser, som de kan stole på, under alle tænkelige forhold.

Tilbage er kun at ønske dig en masse skønne ture på din Trek Fuel EX 8 XT!


CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: