DKK 31.699,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Meget lav indstigning
2. 750 Wh. Bosch Powertube batteri
3. 1x12-speed Shimano Deore geargruppe

`Easy Entry´ betyder `nem Indstigning´. Og det er bestemt ikke nogen overdrivelse. Cube Kathmandu Hybrid EXC 750 Easy Entry, er nemlig udformet, så den har den lavest mulige indstigning.

Der kan være mange grunde til at vælge en cykel med lav indstigning. Og hvis du føler, at en cykel af denne type passer dig bedst, så er det den type cykel, du skal vælge. Det, der betyder noget, er din personlige cykel-oplevelse.

Cube Kathmandu Hybrid EXC 750 Easy Entry er udstyret med en superstærk Bosch elmotor, som yder et gungrende drejningsmoment på hele 85 Nm. Strømmen kommer fra det stelmonterede Bosch Powertube batteri på 750 Wh. Det er et af de største elcykelbatterier på markedet, så her er der strøm nok, selv til mange og lange ture.

En 100 mm SR Sunbtour luftforgaffel med lockout sørger for at `sluge´ generende bump og vibrationer fra underlaget. God affjedring betyder mindre træthed, bedre komfort, og, i sidste ende, forøget cykelglæde.

Fordelen ved en luftforgaffel er, at affjedringen kan justeres efter din vægt og kørestil. Lockout-funktionen bruger du til at fastlåse forgaflens vandring, når du kører på lange, flade stræk.

Gear der er også nok af på Kathmandu Hybrid EXC 750 Easy Entry. Den har nemlig en 1x12-speed Shimano Deore geargruppe, som der i øvrigt kun er godt at sige om.

Når der skal bremses ned, kan du trygt stole på de hydrauliske Shimano BR-MT420/410 skivebremser. Selv, når sneen dækker cykelstien, skal disse bremser nok gøre, hvad de er lavet til.

Udstyr er der også masser af på denne lækre elcykel: Skærme, bagagebærer og støtteben, eksempelvis.
Her har vi virkelig at gøre med en elcykel, som er skabt til at blive brugt, og skabe glæde, mange år frem i tiden.

OBS: Cykeltyvene kan også godt lide elcykler. Se Cykler.dks udvalg af godkendte cykellåse her. Med en godkendt lås er du bedst muligt stillet, rent forsikringsmæssigt, hvis din cykel skulle blive stjålet.    

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: