Før DKK 92.199,00
DKK 69.999,00
SparDKK 22.200,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og lynhurtig carbon-racer
2. Trådløs 2x12-speed Sram Force AXS eTap geargruppe
3. IsoFlow-teknologi reducerer vægten

Hvis kun den ultimative landevejs-raket er god nok til dig, så læs videre nedenfor!
Fra den amerikanske cykel-gigant Trek kommer nu 2023-udgaven (gen. 7) af Madone SLR 7 eTap.

Et særligt kendetegn for denne super lækre racer-maskine er det fjerlette, elegante stel, som er lavet i det samme 800-series OCLV carbon-materiale som de tubeless ready Bontrager Aeolus Pro hjul. Hjulene har en ekstra dyb profil, der gør, at de, let og ubesværet, skærer sig gennem modvinden.

Den særlige IsoFlow-teknologi gør sadelpinden fleksibel, og forbedrer aerodynamikken yderligere. Stellet er i øvrigt det letteste, Trek har produceret til dato. Og når der skal vindes løb, tæller hvert eneste gram!

Når du kører på en Madone SLR 7 etTap, har du altid et særdeles bredt gearområde til rådighed. Her får du nemlig en 2x12-speed Sram Force AXS geargruppe. Og det elektroniske, trådløse eTap-system sørger for silkebløde gearskift, hver eneste gang! Der er mulighed for brugerdefineret indstilling. Og på pedalarmene er der watt-målere, så du kan følge dine fremskridt.  

De hydrauliske Flat Mount skivebremser fra Sram leveres oceaner af hurtig og præcis bremsekraft, når det er nødvendigt. Det gælder også i vådt føre. Husk på, at uden kontrol er fart i bedste fald nytteløst, og i værste fald direkte livsfarligt!

Og så skal vi da ikke glemme, at Trek Madone SLR 7 eTap også er n meget smuk cykel! Og med Treks eget Madone Project One ICON-tema kan du forvandle cyklen til dit helt personlige kunstværk!

UCI-verdensmesteren Mads Pedersen har valgt en Madone. Skal du være den næste verdensmester på Madone? Her hos Cykler.dk skal vi nok heppe på dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: