Før DKK 56.099,00
DKK 49.999,00
SparDKK 6.100,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Aerodynamisk carbon-monster
2. 2x12 speed Shimano Ultegra Di2 geargruppe
3. Knivskarpe carbon-hjul fra Bontrager

Hvis du tager din landevejscykling seriøst, ved du sikkert, at aerodynamik og lav vægt er væsentlige faktorer, når det gælder om at komme først over målstregen. Det ved folkene hos den amerikanske cykel-gigant Trek også. Det er sikkert derfor, at de har skabt Madone SL 7. som i 2023-udgavem er blevet endnu lækrere!

Ligesom Madone-familiens øvrige medlemmer er SL 7 baseret på et fjerlet carbon-stel, som er designet med sublim aerodynamik for øje. Justerbart IsoSpeed afkoblingsled på overrøret giver god vibrationsdæmpning.

Forgaflen er ligeledes i carbon, ligesom de tubeless ready hjul (Bontrager Aero Pro 51). Hjulene er, ligesom rammen, designet med henblik på at optimere aerodynamikken, og holde vægten nede. Når cykelløb skal vindes, tæller selv den mindste detalje!

Den elektroniske, trådløse geargruppe hedder Shimano Ultegra Di2. Den skal nok sikre dig silkebløde, gnidningsløse gearskift, gang på gang. Desuden er der tale om en geargruppe af meget høj kvalitet (Shimanos næsthøjeste niveau). Der er hele 2x12 gear at gøre godt med, så det bliver ikke gear, du kommer til at gå ned på, uanset, om du skal forcere et bjergpas i Pyrenæerne, eller `bare´ give den fuld gas på en dansk landevej.

Uden kontrol er fart i bedste fald nytteløs, og i værste fald livsfarlig. Derfor er det godt, at du kan stole på de hydrauliske skivebremser. Her er bremsekraft for alle pengene, selv i vådt føre.

Glæd dig til at flyve ud ad landevejen på din nye Trek Madone SL 7!

OBS: En cykel i denne klasse er værd at passe ekstra godt på. Vi anbefaler, at du også køber en godkendt kædelås

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: