Før DKK 36.099,00
DKK 35.449,00
SparDKK 650,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Hurtig, smuk og komfortabel carbon-racer
2. 2x12-sped Shimano 105 Di2 geargruppe
3. Virkelig meget cykel for pengene

En virkelig lækker carbon-racer behøver heldigvis ikke koste kassen. Det beviser amerikanske Trek, med deres nye Domane SL 6.

Her har vi virkelig at gøre med en let, hurtig og velkærende endurance-landevejscykel, som er bygget til mange lange og hårde etaper på den endeløse landevej. Trek Domane SL 6 kan virkelig begå sig i det hårde prissegment omkring de 40000 kr.  

Stellet er udført i 500 series OCLV carbon, et fjerlet og meget stærkt materiale. Der er intern kabelføring, samt integreret opbevaringsrum til værktøj og andre småting. Denne cykel er kendetegnet af både æstetik og aerodynamik.
Bagtil finder du et vibrationsdæmpende IsoSpeed afkoblingsled, som `sluger´ de ubehagelige vibrationer fra underlaget.

Det betyder mindre træthed efter en lang dag på vejen.  

Geargruppen er nok værd at skrive hjem om. Her har vi nemlig at gøre med den elektroniske 2x12-speed Shimano 105 Di2.

Du får masser af gear at gøre godt med, uanset, hvilket terræn, du kører i. Og gearskiftene er lynhurtige og gnidningsløse, hver eneste gang. Her er der ingen kabler, som kan sætte sig fast, eller gå i stykker.

Hydrauliske skivebremser er nærmest en selvfølge på en cykel som Domane SL 6. De giver masser af bremsekraft, selv når vejen er våd/glat.

Den nye Trek Domane SL 6 er, kort fortalt, en super lækker endurance-racer, hvor fart, kvalitet, komfort og pris går op en højere enhed.

Kan det blive ret meget smukkere?  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: