DKK 15.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Performer som en carbon-racer
2. Komponenter i topkvalitet
3. Meget smuk og velkørende

Det kan ikke nægtes, at langt de fleste sportsgrene koster penge at dyrke. Det gælder for så vidt, uanset, om du spiller fodbold, golf, cykler, eller om du vælger en helt fjerde sportsgren. Men når du først har købt en god cykel, får du forhåbentlig også glæde af den mange år frem i tiden.  Og selv om man gerne vil have en fed cykel, er det bestemt også tilladt at være prisbevidst. Se bare på den nye Emonda ALR4 fra Trek!

Gang på gang overgår folkene hos Trek i Waterloo, Wisconsin, USA sig selv. Fantastiske cykler i snart sagt alle prisklasser vælter ud fra fabrikken. Og Emonda ALR4 er bestemt ikke nogen undtagelse. Her får du en aluminiums-racer, som har mange af de dejlige egenskaber, man kender fra langt dyrere carbon-cykler. Stellets rør er aerodynamisk udformede, og en særlig `usynlig´ svejse-teknologi giver cyklen et smukt, helstøbt look, og gør samtidig underværker for aerodynamikken. Den indvendige kabelføring beskytter kablerne mod skader, og bidrager til cyklens meget æstetiske look. Carbon-forgaflen gør din cykeltur til en særdeles komfortabel oplevelse.

Cyklens velafprøvede H2-geometri sikrer dig en cykel-oplevelse, der fuldt ud matcher den, du får på mange dyrere carbon-cykler.

Der er en 2x10 Shimano geargruppe, som sikrer præcise og gnidningsløse gearskift, samtidig med, at du får et meget bredt gear-område.

I vore dage er hydrauliske skivebremser heldigvis standard på de fleste cykler til over 10000 kr. På Trek Emonda ALR4 hedder de Shimano Tiagra. Og dem kan du trygt stole på, under alle forhold.

Så hvis du går og dømmer om en cykel, der performer som en ægte carbon-racer, uden at koste en mindre formue, så kan vi kun anbefal, at du gør drømmen til virkelighed med den nye Trek Emonda ALR4!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: