DKK 112.299,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Landevejsracer af højeste karat!
2. 2x12-speed elektronisk, trådløs Sram geargruppe
3. Aerodynamik i topklasse

På landevejen er der især én ting, der tæller: Fart! Og når du elsker at køre rigtig stærkt, er kun det bedste godt nok. Skal du have en cykel, der giver dig den ultimative oplevelse, gang på gang, og som også kan begå sig i selv de hårdeste landevejsløb, så er den nye Trek Domane SLR 9 eTAP værd at kigge nærmere på.

På fjerlette Bontrager-hjul skærer cyklens aerodynamiske carbon-stel sig gennem vinden, skarpt som en nyslebet barberkniv. Stellet har IsoSpeed afkoblingsled, samt indvendig kabelføring. Her er ikke alene tale om en veritabel fart-maskine. Cyklen fremstår også i et super elegant design.

Du må hellere give dine cykel-kammerater god tid til at beundre din cykel, før et løb starter. For når startskuddet først har lydt, kommer de ikke andet end dit baghjul, der forsvinder i horisonten!

Geargruppen er et kapitel for sig selv! Her finder vi nemlig den helt unikke Sram RED eTap AXS (2x12-speed). Så der er rigeligt md gear til rådighed. Der er tale om en trådløs, elektronisk geargruppe. Det betyder perfekte, gnidningsløse gearskift, gang efter gang. Samtidig er behovet for vedligeholdelse minimalt, ganske enkelt fordi der ikke er nogen kabler, som kan sætte sig fast/gå i stykker.

Kort sagt: Trek Domane SLR 9 ETap er landevejscyklen til dig, der kun ønsker det bedste. På denne cykel er du klar til at flyve lige op på sejrsskamlens øverste trin!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: