DKK 104.299,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lynhurtig carbon-bombe
2. Glimrende aerodynamik, og lav vægt
3. 2x12-speed Shimano Dura-Ace geargruppe

Den nye Domane SLR 9 er de amerikanske cykel-gigant Treks bud på en landevejscykel til dig, der lever og ånder for at køre stærkt!

Det smukke og ultralette carbon-stel byder på en aerodynamik i absolut særklasse. En smule modvind betyder intet. Stellet kærer sig legende let gennem luften, imens de slanke Bontrager Aeolus-hjul sikrer perfekt kontakt til underlaget. Man behøver kun at kaste et enkelt blik på denne cykel for at opdage, at vi her har at gøre med en fuldblods landevejsraket af en ypperlig standard.

At der så også er tale om en super elegant cykel, er blot endnu et plus. Indvendig kabelføring er en selvfølge. Det giver både forbedret aerodynamik, perfekt æstetik, og et formindsket behov for vedligeholdelse.

Geargruppen er af en meget høj standard, idet der er tale om en Shimano Dura-Ace Di2, med hele 2x12 gear. Uanset, hvordan terrænet er, bliver det ikke gear du kommer til at mangle. Geargruppen er elektronisk, med opladeligt batteri. En elektronisk gargruppe giver silkebløde, problemløse gearskift, selv på de længste og hårdeste etaper.  

Vi kan ikke love dig, at du nogen sinde kommer til at deltage i Tour de France. Men hvis du køber en Trek Domane SLR 9, bliver det i hvert fald ikke cyklen, der kommer til at forhindre dig i det!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: