DKK 125.899,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. En racercykel til de mest ambitiøse landevejsryttere
2. Trådløs 2x12-speed Sram RED eTap AXS geargruppe
3. Fjerlette tubeless ready kulfiberhjul fra Bontrager

Hvis man lægger sig ud med klassens dyreste dreng, løber man en stor risiko for at få baghjul. Det vil dine konkurrenter hurtigt sande, når du stiller op til løb på din nye Trek Madone SLR 9!

Troede du ikke, at det var muligt at lave yderligere forbedringer på denne super dejlige landevejsracer? Så har du endnu ikke set 2023-modellen, også kendt som generation 7!

Ligesom de øvrige medlemmer af Madone-familien er SLR 9 eTap baseret på det ultralette stel i 800-series OCLV carbon. Det er det letteste landevejsstel, der nogen sinde har forladt Treks fabrikker.

Samme kulfiber-materiale er brugt til de fjerlette, men meget stærke, Bontrager Aeolus RSL-hjul, som, med deres meget dybe profil, skærer sig gennem vinden, skarpe som et par rageknive.
Iso-Flow teknologi forbedrer komforten, mindsker vægten, og giver cyklen endnu et aerodynamisk boost. Man bemærker straks, at der her er tale om en cykel, der er skabt med et eneste formål for øje: FART!

Geargruppen er noget af det det ypperste, Sram kan præstere, nemlig en 2x12-speed RED eTap AXS. Som du måske ved, er der tale om et elektronisk, trådløst system, som giver perfekte, gnidningsløse gearskift, gang på gang. Samtidig er behovet for vedligeholdelse minimalt, bl.a. fordi der ikke er nogen kabler, som kan sætte sig fast eller gå i stykker.

De hydrauliske skivebremser, der, ligesom geargruppen, kommer fra Sram, giver masser af bremsekraft, på rette tid og sted. Det gælder under alle forhold.

Med en Trek Madone SLR 9 eTap kan du stille op i ethvert landevejsløb. Om du vinder eller ej, afhænger jo først og fremmest af dig selv!

OBS: Cykler i denne prisklasse er meget populære blandt cykeltyve. Vi anbefaler, at du opbevarer din cykel under lås og slå, hvis det på nogen måde er muligt. Husk også en forsikringsgodkendt kædelås. Så har du en stor chance for at få erstatning, hvis uheldet er ude.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: