DKK 27.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk racer til prisen
2. 2x12-speed Shimano 105 Di2 geargruppe
3. Performer som en carbon-racer, men billigere!

En landevejscykel behøver ikke være lavet af kulfiber (Carbon) for at performe helt fantastisk.

Det er den nye Trek Èmonda ALR 6 et levende bevis på. Aluminiumsstellet er let, stærkt og aerodynamisk, og samtidig er aluminium langt billigere end carbon. Her er det lykkedes folkene hos den amerikanske gigant Trek at skabe en aluminiums-racer, som kan begå sig, både til lange og hurtige træningsture og i landevejsløb.

Aerodynamikken kan vi blandt andet takke de fantastiske kammtail-rørformer for. Og desuden er den indvendige kabelføring blevet endnu mere integreret, i forhold til tidligere modeller af denne meget fine racercykel.
Cyklen er forsynet med en vibrationsdæmpende Èmonda SL-forgaffel i carbon. Det kan ganske enkelt ikke forlanges bedre.

Geargruppen er et kapitel for sig. Her har vi nemlig at gøre med en elektronisk, trådløs Shimano 105 Di2. En trådløs geargruppe betyder mindre vedligeholdelse, og silkebløde, ubesværede gearskift, hver eneste gang. Desuden får du hele 2X12 gear til rådighed. Så du kan altid finde et passende gear at køre i, uanset, om du skal give den gas på en flad, dansk, landevej, eller forcere Pyrenæerne.

De fjerlette Bontrager-fælge er selvfølgelig tubeless ready, så du kan vælge at køre uden slanger. Farvel til irriterende punkteringer.

Hydrauliske skivebremser er der selvfølgelig også.

Hvis du køber en Trek Èmonda ALR 6, får du en aluminiums-racer, som vil kunne give mange carbon-cykler baghjul. Og så er den oven i købet blændende flot! Så hvad med en solid lås for alle tilfældes skyld?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: