DKK 47.899,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Utroligt let og aerodynamisk racer
2. 2x12-speed Shimano Ultegra Di2 geargruppe
3. Shimano Ultegra BR8170 hydr. skivebremser

Hvis du lever og ånder for landevejscykling, så kender du den fantastiske følelse, når det hele bare `spiller´, og man drøner ud ad landevejen, og nærmest bliver et med cyklen.

Men det kræver selvfølgelig en god cykel, og den skal helst være både aerodynamisk og let. Og det er ikke altid nemt at få disse to ting til at gå op i en højere enhed.

Men for folkene hos Cube er det umulige ikke andet end en udfordring. Derfor har de skabt Cube Litening AIR C:68X Race!

Cyklens carbon-ramme er designet med aerodynamik for øje, i hver neste lille detalje. Og samtidig er cyklen ganske let. Den lever dog stadig op til UCI-reglernes mindstekrav, som siger, at en landevejscykel mindst skal veje 6,9 kg. Cube laver naturligvis ikke en racercykel, som man ikke kan køre løb på.

På de smalle, ultralette carbon-hjul skærer cyklen sig legende let gennem selv meget strid modvind.

Geargruppen er et kapitel for sig. Her har vi nemlig en 2x12-speed Shimano Ultegra Di2. Der er tale om en trådløs, elektronisk geargruppe, som, rent kvalitetsmæssigt, ligger i den høje ende af skalaen, hvad Shimanos geargrupper angår. Ikke noget med kabler, der sætter sig fast, går i stykker og skal vedligeholdes. Bare gnidningsløse gearskift, hver eneste gang. Og gearområdet er utroligt bredt, så du altid kan finde et passende gear, både til de franske alper og til en flad, midtjysk landevej.

Et sæt hudrauliske Shimano Ultegra BR-8170 skivebremser sikrer masser af hurtig og præcis bremsekraft, også på våd vej. Meget bedre bliver det ikke!

Om du skal vinde landevejsløb, er stadig i høj grad op til dig. Men på en Cube Litening AIR C:68X Race bliver det i hvert fald ikke cyklen, der forhindrer dig i det.

Pas godt på din fine cykel. Opbevar den helst under lås og slå, og brug under alle omstændigheder en godkendt kædelås. Bedst er det at låse cyklen fast til en solid genstand. Hos Cykler.dk elsker vi Cube-cykler, men vi bryder os ikke om cykeltyve.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: