DKK 23.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Cool, aerodynamisk carbon-racer til prisen
2. 2x12-speed Shimano Di2 geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser

Det er fantastisk at drøne ud ad landevejen, med solen i ryggen. Du føler, at du bliver et med din racercykel. Alt føles nærmest perfekt!

Hvis du elsker denne følelse, så er Cube Agree C62 Di2 værd at kaste et blik på. Så vil du se, at folkene hos den sydtyske cykel-producent Cube kan lave andet end de meget fine mountainbikes, som navnet Cube måske hovedsageligt er kendt for.

Det fjerlette carbon-stel har intern kabelføring, og er i det hele taget designet med sublim aerodynamik for øje. At der så også er tale om en super flot cykel, går jo kun det hele endnu federe.

Geargruppen er nok værd at nævne. Her har vi nemlig en trådløs, elektronisk 2x12-speed Shimano 105 Di2. Ingen kabler, som kan gå i stykker eller sætte sig fast. Bare lynhurtige, præcise og gnidningsløse gearskift, gang efter gang.

Hydrauliske skivebremser skal der naturligvis til. Og her finder vi et sæt Shimano 105 BR-R7170. Det er solide, velfungerende bremser, som nok skal levere den nødvendige bremsekraft, så du altid kan bibeholde fuld kontrol over cyklen, selv når føret er drilsk.  

På en Cube Agree C62 Di2 kan du nyde mange og lange etaper på landevejen. Og du kan såmænd også stille op i landevejsløb.

Pas godt på din cykel. Se Cykler.dks udvalg af godkendte cykellåse her.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: