DKK 23.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Cyklen til den inkarnerede gravel-rytter
2. 2x11-speed Shimano GRX geargruppe
3. Hydrauliske Shimano BR-RX810 skivebremser

Cube kan lave andet end mountainbikes. Det beviser den tyske producent gang på gang. Prøv f.eks. at kaste et blik på den super smarte gravelbike Cube Nuroad C:62 Race. Det er tydeligt, at Cube her har trukket på firmaets erfaringer fra såvel landevejscykler som mountainbikes. Og alligevel er der ikke skyggen af tvivl om, at vi her har at gøre med en fuldblods gravelbike, der nok kan få pulsen til at stige hos mange gravel-entusiaster.

Ramme og forgaffel er lavet i carbon, og forgaflen er tilstrækkeligt bred til, at der er plads til et sæt virkelig seriøse gravel-dæk. Cyklen leveres i øvrigt med kevlar-dæk fra Schwalbe.

Som det hører sig til for en gravelbike, er stellet forberedt for montering af bla.a. skærme og bagagebærer. Der er således ikke kun tale om en seriøs sportscykel, men også om en hardcore pendler-maskine, der æder den stor del af konkurrenterne til morgenmad.  

Cykler.dk hjælper selvfølgelig gerne med montering af evt. ekstraudstyr.

Gear er der masser af. Faktisk hele 2x11 af slagsen. Geargruppen er en Shimano GRX.

Men uden kontrol betyder hverken fart eller terræn-egenskaber ret meget. Derfor vil du hurtigt blive glad for de sindssygt stærke hydrauliske Shimano BR-RX810 skivebremser. Med dem ved du, at du altid kan bremse, lige på rette tid og sted, og selv når føret for alvor er drilsk.

Pendling, motionsture, eventyr, gravelløb eller cykelferie. Cube Nuroad C:62 Race klarer det hele som en mis.

Pas godt på din cykel. Køb en godkendt cykellås hos Cykler.dk.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: