DKK 16.499,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Super fin carbon-racer til prisen
2. Shimano 105 BR-R7070 hydr. skivebremser
3. 2x11-speed Shimano 105 geargruppe

Hvis man går rundt og tror, at performance og komfort er to uforenelige størrelser, så har man ikke stiftet bekendtskab med Attain-serien fra Cube.

Faktisk er komfort en fordel, også for landevejsryttere. Jo mere behageligt, det er at cykle, desto mere kan du yde.

Med Attain GTC Race tager vi springet ind i carbon-racercyklernes fascinerende verden. Rammen er slank og fjerlet, designet med aerodynamik for øje. At der så også er tale om en super flot cykel, gør jo kun det hele endnu federe!

Gear kommer du bestemt ikke til at mangle, hvis du vælger en Attain GTC Race. Den er nemlig udstyret med en Shimano 105 geargruppe med hele 2x11 gear. Du får derfor et virkelig bredt gearområde at arbejde med.
En smule modvind er intet problem. De knivskarpe letvægt-hjul skærer sig ubesværet gennem vinden.

Men selv om det er super fedt at køre stærk, så er fart i sig selv ikke nok. Man skal også kunne bremse effektivt. Og de sørger de stærke hydrauliske Shimano 105 BR-R7070 skivebremser for, at du altid kan. Og det gælder også, når vejen er våd.

På en Cube Attain GTC Race kan du få mange hurtige træningsture på landevej, eller måske endda stille op i løb. Men giv kammeraterne god tid til at beundre din cykel, før starten går. Når startskuddet først har lydt, ser de kun baghjulet.

OBS: Cykeltyvene elsker også hurtige carbon-cykler. Beskyt din cykel med en godkendt lås.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: