DKK 14.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Super gravelbike i carbon
2. 2x11-speed Shimano GRX geargruppe
3. Hydrauliske Shimano BL-RS600/405 skivebremser

Det er ikke uden grund, at gravelbikes er populære. Disse herlige cykler er nemlig blandt de mest alsidige, der findes: De er bomstærke som pendler-maskiner, hurtige på landevejen, og helt enestående på grus.

Cube Nulane C:62 SLT er baseret på en fjerlet, men meget stærk carbon-ramme. Og den faste carbon-forgaffel er bred nok til dæk op til 45 mm (40 mm, hvis man vælger at få monteret skærme). Cyklen leveres med kevlar-dæk fra den tyske gigant Schwalbe. Og fælgene er selvfølgelig tubeless ready, så du kan vælge at køre helt uden slanger.

Der er i øvrigt studser til montering af skærme og bagagebærer.  

Gear er der også nok af. Cyklen er nemlig udstyret med en 2x11-speed Shimano GRX geargruppe. Så det bliver ikke mangel på gear, du kommer til at lide under, uanset i hvilken type terræn, du kører.

Gode bremser skal der også til. Derfor har Cube forsynet Nulane C62 SLT med et sæt meget stærke hydrauliske Shimano BL-RS600/405 skivebremser. Og det er noget, der virker, selv under de mest udfordrende forhold.

På en Cube Nulane C:62 SLT kan du pendle, træne på landevejen, udforske stier og grusveje, eller måske drage afsted på cykelferie. Og skulle du have lyst til at prøve kræfter med gravelløb, så kan denne fantastiske cykel såmænd også klare det.

OBS: Stop cykeltyven, FØR han stjæler din cykel! Se Cykler.dks udvalg af godkendte cykellåse.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: