DKK 27.399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og fjerlet carbon-ramme
2. 1x12-speed trådløs, elektronisk Sram gargruppe
3. Seriøs gravelbike fra verdenskendte Cube

Den perfekte gravelbike skal være hurtig som en landevejsracer, stærk og terrængående som en cross-cykel, og komfortabel som en touring-cykel. Lyder det som en uopnåelig kombination? Ikke, hvis man spørger folkene hos Cube!

Cube Nuroad C:62 SLX er alt, hvad en god gravelbike skal være. Det ultra-lette carbon-stel har, som noget nærmest selvfølgeligt, indvendig kabelføring, hvilket dels beskytter kablerne mod skader, men også forbedrer såvel cyklens aerodynamik som den smukke, helstøbte look.  

På denne cykel kan du være sikker på at opleve silkebløde. Gnidningslæse gearskift, gang på gang, takket være den elektroniske, trådløse 1x12-speed Sram GX Eagle AXS geargruppe. Her er ingen kabler, som kan gå i stykker, eller på anden måde volde problemer. Og gearområdet er temmelig bredt. Strømmen til den elektroniske gargruppe kommer fra et USB-opladeligt batteri.

Cyklens geometri er designet med henblik på at få fart, komfort og terræn-egenskaber til at gå op i en højere enhed. Og vi må sige, at det er lykkedes særdeles godt.

De hydrauliske Sram Rival eTap AXS skivebremser er din garanti for, at du altid kan bremse, selv i meget glat føre.

På en Cube Nuroad C:62 SLX kan du pendle, træne på landevej, deltage i gravelløb, eller drage ud på eventyr. Cyklen skal nok klare det hele.

OBS: Vi anbefaler, at du sikrer din cykel med en godkendt
lås. Så er du bedre stillet, rent forsikringsmæssigt, hvis en cykeltyv skulle have held med sit lyssky foretagende.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: