DKK 71.399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Aerodynamik og fart-egenskaber i særklasse
2. Trådløs 2x12-speed trådløs Sram Rival geargruppe med eTap
3. IsoFlow teknologi for lavere vægt og bedre aerodynamik

En Madone racercykel fra Ttek er, helt grundlæggende, bygget til én ting: Fart! At disse fantastiske cykler så også, på fornemste vis, forener kvalitet og design, er en anden sag.

2023-modellen af Madone SLR 6 eTap er ingen undtagelse. Det ultralette carbon-stel i smukt, aerodynamisk design er et kendetegn for denne fart-maskine. Faktisk er stellet det letteste, Trek har lavet indtil videre. Det samme fjerlette 800-series OCLV carbon-mteriale er brugt til de lækre Bontrager Aeolus Pro 51 hjul, der, med den ekstra dybe fælg-profil, booster cyklens aerodynamik yderligere. På denne cykel er en smule modvind bestemt ingen hindring!

En anden smart detalje er den banebrydende IsoFlow-teknologi, der gør sadelpinden fleksibel, og forbedre aerodynamikken yderligere.

Men det mest fantastiske ved denne lækre racer er gearsystemet. Her får du nemlig en 2x12-speed Sram Rival AXS eTap geargruppe. eTap er et trådløst, elektronisk garsyetem af meget høj kvalitet. Her er ingen kabler, der kan sætte sig fast eller gå i stykker. Bare fuldstændig perfekte, bløde gearskift, hver eneste gang.

Når du skal bremse ned, kan du trygt stole på de hydrauliske skivebremser fra Sram. Her er masser af bremsekraft at gøre godt med, selv når vejen er våd. Også her er kvaliteten i top, og intet overladt til tilfældighederne.  

På en Trek Madone SLR 6 eTap er du godt rustet, både til den daglige træning på landevejen og til de vildeste løb. Men giv dine cykel-buddies god tid til at beundre din cykel FØR løbet begynder. For når starten er gået, ser de kun dit baghjul, der forsvinder i horisonten!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: