DKK 88.199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og aerodynamisk carbon-raket
2. Trådløs 2x12-speed Shimano Ultegra Di2 geargruppe
3. Tubeless ready Bontrager carbon-hjul

På landvejen er det farten, der tæller! Det ved folkene hos den amerikanske cykel-gigant Trek bedre end de fleste. Og 2023-modellen (gen. 7) af Madone SLR 7 skuffer bestemt ikke!

Det elegante, ekstremt aerodynamiske stel i 800-series OCLV carbon er blandt de letteste, Trek har lavet til dato. Vægten reduceres yderligere af den innovative IsoFlow teknologi, som gør sadelpinden fleksibel, og giver cyklen endnu et aerodynamisk boost. Og så skal vi da ikke glemme at nævne, at cyklen fremstår i et særdeles elegant design!

De tynde Bontrager Aeolus Pro 51 hjul (der, som noget helt selvfølgeligt) er Tubeless Ready), har en ekstra dyb profil, som bevirker, at de skærer sig igennem selv den strideste modvind, lige så let, som en varm kniv går gennem en pakke smør.

Geargruppen er en 2x12-speed Shimano Ultegra Di2. Her er der masser af gear til rådighed, så du kan klare både Alpe d´Huez og de danske landeveje, alt efter behov. Det trådløse Di2-system giver bløde og gnidningsløse gearskift, uanset, hvor mange gange, du skifter gear i løbet af en etape.

Med de kraftige hydrauliske skivebremser fra Shimano har du fuld kontrol over cyklen, selv når underlaget er vådt. Her er rigeligt med bremsekraft til rådighed.  

2022 er jo året, hvor Tour de France gæster Danmark. Og det er selvfølgelig de færreste af os, der driver det så vidt som at blive Tour-ryttere. Men med en Trek Madone SLR 7, gen. 7 lever drømmen! Cykler.dk hjælper dig på vej!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: