Før DKK 34.999,00
DKK 28.899,00
SparDKK 6.100,00
Ikke på lager
1. Stærk motor, og lang rækkevidde
2. Shimano SLX, 11-gear
3. Hydrauliske skivebremser, og masser af andet udstyr

Job/studier, familieliv, indkøb, fritidsaktiviteter, samvær med vennerne. En travl karrierre-livsform stiller mange krav til den moderne by-kvinde. Og hver eneste dag bruger tusindvis af danskere (både kvinder og mænd) cyklen som transportmiddel i byerne.

Det siger sig selv, at de mange tusind kilometer, der bliver kørt, stiller visse krav til materiellet. Og det er nok ikke så sært, at elcykler er blevet populære. På en elcykel får du stadig motion, men du har lige lidt ekstra hjælp, når det går op ad bakke og/eller der er modvind. Samtidig kommer du frem til din destination, uden at være drivvåd af sved.

Vado 5.0 Stepthrough er en rigtig lækker el-citybike fra amerikanske Specialized. Navnet Stepthrough skyldes naturligvis, at det er en `damecykel´ med det klassiske, nedad-bøjede overrør, som giver en behagelig, lav indstigning. Vi har dog også mange mandlige kunder, som køber `dame-modellerne´, fordi de foretrækker en cykel med lav indstigning. Og det er bestemt en ærlig sag!

Hjertet i Vado 5.0 Stepthrough er Specializeds egen 1.3 elmotor, som er både stærk, lydsvag og vibrationsfri. Både motoren og det store 600 Wh. Batteri er smagfuldt integreret i det elegante aluminiumsstel. Den lækre SR Suntour forgaffel med op til 50 mm vandring gør enhver cykeltur til en fornøjelse. Og når terrænet udfordrer dig, har du hele 11 gear at vælge imellem. Så du kan altid finde et gear, der passer.

Et sæt solide hydrauliske skivebremser sikrer, at du kan bremse, når det er nødvendigt, selv når føret er glat/vådt.

På bagagebæreren kan du anbringe en barnestol, så junior også kan komme med ud at cykle.

Cyklens display giver dig alle de data, du har brug for, og er kompatibelt med den gratis Mission Control App, som du kan downloade til din smartphone (uanset, om denne er IOS- eller Android-baseret).

Her er, kort fortalt, tale om noget nær den optimale elektriske citybike til den moderne, travle og kvalitetsbevidste kvinde!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: