DKK 399,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Smart ANT+/BLE sensor til indbygning i stellet
2. Meget let at montere
3. Passer til visse Trek-cykler

Det er ikke længe siden, at cykelcomputere med trådløs forbindelse lød som ren science fiction. Men i dag er denne lækre teknologi faktisk tilgængelig for alle. Og prisen er tilmed ganske rimelig. Læs bare med nedenfor!

En cykelcomputer kan være en fantastisk hjælp, når det gælder om at optimere din træning. Med computeren kan du holde styr på fart, kadence, effekt og meget andet. Nogle cykelcomputere har desuden GPS-navigation.

Mange cykelcomputere er i dag udstyret med ANT+ og/eller Bluetooth Smart teknologi, som sætter computeren i stand til at kommunikere med din smartphone eller tablet. For at kunne kommunikere med en ANT+/Bluetooth-baseret enhed, har cykelcomputeren brug for en sensor. Og en sådan kan du naturligvis (også) få hos Cykler.dk!

Sensoren hedder DuoTrap S, og kommer, ikke overraskende, fra den amerikanske producent Bontrager. Sensoren monteres let i kædestaget på din cykel (visse modeller af Trek-cykler), så den ikke ødelægger din cykels aerodynamik. Samtidig slipper du for nylonstrips og andre lappeløsninger, når sensoren skal monteres.

Bontrager DuoTrap S sensoren måler hastighed og kadence, og sender dataene til din smartphone eller tablet. Efter end cykeltur kan du så i ro og fred analysere dine data, og finde ud af, hvordan du kan optimere din træning. Og ikke mindst: Du kan (forhåbentlig) se, at du kommer i bedre form, over tid.

Bontrager DuoTrap S sensoren leveres med batteri, kadencebånd til pedalarmen, samt Bontragers egen hjulmagnet.

Hvis du kombinerer denne dejlige sensor med en Bontrager cykelcomputer, har du et rigtig stærkt sæt, som du kan have stor glæde af, langt ud i fremtiden. Du skal stadig selv trampe i pedalerne. Så holder computer og sensor styr på dine data!