Cube Nature Pro Allroad - 2021

Før DKK 9.299,00
DKK 7.999,00
SparDKK 1.300,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og stærk allround-cykel
2. Shimano 11-speed gearsystem
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Du kender det sikkert: Du lever et travlt, aktivt liv, med job/studier, fritidsinteresser, venner og meget mere. Måske pendler du langt hver dag, Og hvis du bor i en større by, drømmer du måske om, hver morgen at kunne suse forbi bilkøerne, på en super fed cykel. Og når du så endelig har fri, er det rart at komme ud i naturen, hvor du virkelig kan få brugt dine kræfter, og føle, at du bliver et, ikke bare med naturen, men også med din cykel.

Hvis du kan genkende dig selv i bare noget af det ovenstående, så læs med her. Vi har den helt rette cykel til dig!

Den cykel, du har drømt om, hedder CUBE Nature Pro Allroad. Her får du virkelig en cykel, som ikke alene kan holde til det meste, men som også kan gøre enhver cykeltur både sjov og komfortabel. Det stærke og lette aluminiumsstel skal nok holde til daglig brug gennem mange år. Og desuden giver det cyklen lige præcis den rette grad af stivhed, til at sikre nogle helt enestående styreegenskaber. Nature Pro Allroad leveres med en del udstyr, såsom skærme og LED-lygter og støtteben. Det gør den meget anvendelig til dagligdags transport i byen og på landevejen.

Når du, let og elegant, svinger bort fra asfalten, og ud på en skovsti, kommer CUBE Nature Allroad for alvor til sin ret! Med sine op til 63 mm vandring giver SR Suntour-forgaflen dig en helt fantastisk komfort, som gør, at du kan holde til at sidde på cyklen i timevis. Og uanset, om det går op eller ned ad bakke, skal du nok kunne finde et passende gear, som fører kraften fra dine tråd fem til de brede Schwalbe Land Cruiser dæk. Det sørger den lækre 10-speed Shimano geargruppe for.

Sikkerhed frem for alt! Derfor er CUBE Nature Pro Allroad udstyret med de super solide Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser, som virker, kraftigt, hurtigt og præcist, i al slags vejr, og på selv det mest mudrede/glatte underlag. Der er virkelig tale om en helt anden bremsekraft, end den man kender fra de fælgbremser, som almindelige hverdagscykler normalt har.  

Hvis du køber en CUBE Nature Pro Allroad får du en bundsolid, hurtig, sikker og multi-funktionel cykel, der kan holde mange år frem i tiden. Og så sender du samtidig et signal om, at her kommer en sporty og kvalitetsbevidst mand, der ved, hvad han vil!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: