DKK 7.299,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 599,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Ekstra brede dæk
2. microSHIFT Advent 9-speed gear
3. En cykel, der elsker gravel!

Hvis du både bruger din cykel til daglige pendlerture og til motionsture på landevejen, kan du med fordel overveje en hybrid-cykel.

De fleste danskere bor i byerne, og har derfor brug for en cykel, der er velegnet til gader og stræder. Men samtidig har vi danskere også mange kilometer skønne skovveje og grusstier til rådighed. Det kan derfor være rart at have en cykel, der egner sig til lidt af det hele. Løsningen hedder en hybridcykel fra den anerkendte producent Specialized!!

Hvis du er på udkig efter en både let og solid hybridcykel, der ikke koster det hvide ud af øjnene.

Folkene hos Specialized har hørt dine bønner, og skabt hybridcyklen Sirrus X 3.0!

Når der pludselig ikke er mere asfalt, og almindelige cykler må give fortabt, er Sirrus X 3.0 i sit es! De ekstra brede dæk sikrer optimalt vejgreb, selv på meget løst underlag.  Disse dæk gør også god gavn på vinterens glatte veje og cykelstier, når du pendler til og fra job eller studier. De hydrauliske skivebremser sikrer, at du altid har fuld kontrol over cyklen.

Samtidig får du en høj grad af komfort, ikke mindst takket være en kørestilling, der er mere oprejst, end du kender fra en almindelig racercykel.
Der er, kort sagt, tale om en cykel, der, på fornemste vis, kombinerer en gravelbikes terræn-egenskaber med komfort og ergonomi, uden at koste en formue!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: