Specialized Sirrus X 2.0 Step Through - 2022

Før DKK 5.699,00
DKK 4.699,00
SparDKK 1.000,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Derfor vil du elske den
1. Meget brede Pathfinder Sport dæk
2. MicroSHIFT 8-speed geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser,

Går du rundt og drømmer om en cykel, som du kan bruge til (næsten) alt, og som ikke behøver koste en formue? Snart behøver du ikke længere nøjes med at drømme. Og du behøver faktisk heller ikke længere GÅ rundt. Du kan cykle i stedet for. Og det er da også langt sjovere!

Den verdenskendte amerikanske producent Specialized melder sig nemlig på banen med en rigtig fed hybridcykel. Navnet er Sirrus X 2.0 Stepthrough!

Og nej, man sætter sig ikke mellem to stole, hvis man køber en hybridcykel. Tvært imod har man mulighed for at få det bedste fra både mountainbiken og racercyklen. Specialized Sirrus X 2.0 er baseret på et let og solidt aluminiumsstel, som kan holde til lidt af hvert. Stellets udformning giver cyklen er solidt og diskret look.

Kast dernæst et blik på den brede forgaffel og de brede Pathfinder Sport-dæk. Her forsvinder enhver tvivl om, at denne cykel er skabt til at komme frem på steder, hvor almindelige landevejscykler ikke kommer. Hvis Sirrus X 2.0 Stepthrough kunne tale, ville den sige: Det gør vi da bare!, hver gang, du kom med en ny udfordring til den.

Den enkle og solide gear-gruppe byder på 8 MicroSHIFT gear, hvilket er vil være nok for de fleste. Og som noget helt særligt for cykler i denne prisklasse er der hydrauliske skivebremser, som ikke lader sig påvirke af glat føre, og som kun kræver minimal vedligeholdelse.

Slutteligt skal det nævnes, at cyklen er forberedt for montering af skærme, bagagebærer og meget andet.

Med andre ord får du en cykel, som er praktisk i byen, solid nok til daglig pendling, hurtig på landevejen, og skøn, når asfalten slipper op. Og så koster den ikke en halv bondegård!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: