Før DKK 499,00
DKK 355,00
SparDKK 144,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Praktisk og lysstærk baglygte
2. Til mørke, eller som dagskørelys (med blink)
3. Nem opladning via USB-stik

Når du cykler, er det selvsagt af største betydning, at de bagved kørende kan se dig. Utallige ulykker sker, fordi en bagfra kommende bilist overser en cyklist, og påkører vedkommende bagfra. En god baglygte er derfor mere end guld værd. I yderste konsekvens kan den redde dit liv.

Der er (heldigvis) sket store fremskridt, når det gælder cykellygter. I vore dage kan du få lygter, der er langt mere effektive end de batteri- og dynamolygter, du måske husker fra din barndoms cykelture. Her hos Cykler.dk er vi ikke i tvivl om, at nogle af de bedte cykellygter kommer fra amerikanske Bontrager. Tag for eksempel et kig på den praktiske og effektive baglygte Flare RT.  

Denne praktiske baglygte er lille, men stærk. I forhold til tidligere modeller er den 36% mindre, men hele 30 % mere lysstærk. Desuden er batterilevetiden blevet forøget med op til 20%. Lygten kan indstilles på forskellige måder, alt efter, om du bruger den i mørke eller som dagskørelys (med blink). Du får en bred, varm lyskegle, som kan ses langt borte. Det giver øget sikkerhed.

USB-stikket, om benyttes ved opladning, er blevet opdateret, for at sikre, at det er vandtæt, så du kan bruge lygten i al slags vejr. Lygten monteres let, ved hjælp af det medfølgende Quick Connect beslag.  

Af andre fede features kan nævnes den integrerede lyssensor, som automatisk tilpasser lyset efter omgivelserne, samt den smarte batterisparetilstand, som automatisk træder i funktion, når der kun er 5% strøm tilbage på batteriet. Det giver 30 min. ekstra batterilevetid.

Køb Bontrager Flare RT baglygten separat, eller som et sæt, sammen med en af de lækre Bontrager forlygter. Det vil du ikke fortryde!