Før DKK 449,00
DKK 359,00
SparDKK 90,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lille og stærk lygte, med mange anvendelsesmuligheder
2. Oplades vha. medfølgende micro-USB-kabel
3. Tilslutning til Garmin og Bontrager ANT+-enheder

Lys skal der til, når man cykler! Det gælder naturligvis først og fremmest i mørke. Utallige cyklister er blevet skadet, eller ligefrem dræbt, fordi de havde `glemt´ cykellygterne. Men også dagskørelys kan være en god idé. Undersøgelser har nemlig vist, at det blinkende dagskørelys øger cyklisters synlighed betydeligt.

Og en cykelforlygte behøver hverken være stor eller dyr, for at være effektiv. Den lille Bontrager Ion 200 RT er baseret på kraftige CREE-dioder, som yder ikke mindre end 200 lumen, hvilket giver den en rækkevidde på op til 2 km, i dagslys. Den integrerede lyssensor tilpasser automatisk lysstyrken efter omgivelserne.

Lygten er lille og smart, hvilket giver den flere anvendelsesmuligheder: Du kan enten bruge den som en traditionel forlygte (Quick Connect beslag medfølger), eller du kan montere den på din cykelhjelm, hvor den så fungerer som en ekstra forlygte (Du skal stadig have forlygte på cyklen, når du kører i mørke, eller vejret er usigtbart). Du kan også vælge at tilkøbe et Blemdr-kompatibelt styrbeslag.

Ion 200 RT oplades let og hurtigt, ved hjælp af det medfølgende Micro-Usb-kabel. Og du kan endda tilslutte lygten til
Garmin eller Bontrager ANT+-enheder, hvilket bl.a. giver mulighed for trådløs betjening.  

Batteri-levetiden afhænger naturligvis af, hvilken indstilling, du vælger:
•200 lm: 1,5t
•100 lm: 3t
•5 lm: 14,5t
•Night flash: 30t
•Day flash: 15t

Bontrager Ion 200 RT er forlygten til dig, der gerne vil have en lille, men alligevel stærk lygte, som ikke koster en formue, og som kan anvendes både i mørke og som dagskørelys. Det kan man da kalde en `oplysning´, der kan bruges til noget!