Før DKK 1.449,00
DKK 1.149,00
SparDKK 300,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette sæt  
1. Op til 1300 lumen på forlygten
2. Til mørke og til dagskørelys
3. Nem opladning via USB

Når du cykler virkelig meget, har du brug for udstyr af absolut bedste kvalitet. Det gælder også for cykellygter.  Hvorvidt, du har ordentligt lys på din cykel kan, i yderste konsekvens, blive afgørende for, om du lever, eller om du dør. Ved en påkørsel er det altid cyklisten, det går hårdest ud over. Man har aldrig hørt om en cyklist, der kom hjem, og fortalte, at han havde kørt en bil over!

Når kun det bedste er godt nok, kan du med fordel tage et kig på dette eksklusive lygtesæt fra den amerikanske producent Bontrager.

Forlygten er en af Bontragers absolutte topmodeller. Ion Pro RT. Dens ultra-stærke CREE-dioder afgiver hele 1300 lumen ved kraftigste indstilling. Det resulterer i en bred, og kraftig lyskegle, om nok skal kunne oplyse de fleste veje og stier.

Baglygten, Flare RT, har en varm og bred lyskegle, som giver dig maksimal synlighed i trafikken. Begge lygter har flere indstillingsmuligheder, herunder dagskørelys, hvor der udsendes blink. Videnskabelige undersøgelser viser, at blinkende lys er mest effektivt som dagskørelys på cykler. Lyset fra både for- og baglygten kan i øvrigt ses helt op til 2 km borte.
Lygterne oplades let via det medfølgende USB-ladekabel, og monteres nemt på styret, på frempinden eller på din cykelhjelm (en sådan må du nemlig heller aldrig glemme!).

Hvis du stræber efter det ultimative niveau, når det handler om `oplysning´ så er sættet Ion Pro RT/Flare RT fra Bontrager det helt rette for dig. Tvivler du, så kig ind til Cykler.dk. Så skal du nok se lyset!