Før DKK 999,00
DKK 879,00
SparDKK 120,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Markedsførende kvalitet
2. 5 lysstyrker, med op til 1300 lumen
3. Oplades med medfølgende Micro-USB-kabel

Ordentligt lys skal der til, når man cykler! Mange `sorte´ cyklister i, er tiden løb, kommet til skade, fordi de havde `glemt´ cykellygten. Og det er i øvrigt ikke kun i mørke og i usigtbart vejr, at det kan være en god ide at have lys på cyklen. Også i dagslys forøges synligheden mærkbart, hvis du har lygten tændt. Dagskørelys er ofte et blinkende lys, idet videnskabelige undersøgelser viser, at det forøger din synlighed mest.

Hvis du er på udkig efter en virkelig seriøs forlygte til din cykel, så er det værd at kigge på Ion Pro RT fra Bontrager! Denne USB-opladelige cykellygte giver et helt andet lys end de fleste traditionelle batteri- eller dynamolygter. Lygten har 5 forskellige indstillinger, alt efter, om du skal bruge den i mørke eller i dagslys. Ved kraftigste indstilling leverer de stærke CREE-dioder hele 1300 lumen. Det kan man da kalde en brugbar `oplysning´!

Den kraftige lyskegle er bred nok til at kunne oplyse enhver vej eller sti, i fuld bredde.

Lygten leveres med beslag til montering på styret. Hjelmbeslag kan tilkøbes. Opladning sker ved hjælp af et smart micro-USB-kabel, som ligeledes medfølger. Desuden kan lygten tilsluttes til Garmin og Bontrager ANT+ enheder.
Lygten tænder ved en smart dobbelt-klik, funktion, så den ikke ved et uheld tænder, imens den ligger i din taske. Ved 1300 lumen kan lygten lyse i halvanden time, for den skal oplades. Batteri-levetiden forøges naturligvis, hvis du vælger en lavere lysstyrke. Ved dagskørelys kan lygten klare hele 22 timer.

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende Bontrager Ion Pro RT, er du meget velkommen til at kontakte Cykler.dk. Så skal du nok få de nødvendige `oplysninger´, i dobbelt forstand!