Før DKK 849,00
DKK 674,00
SparDKK 175,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Topmoderne lygte, med op til 1000 lumen
2. Til mørke eller dagskørelys
3. Micro-USB for nem opladning

At have godt lys på sin cykel handler ikke kun om at kunne se, men i lige så høj grad om at blive set. Utallige cyklister er kommet til skade, fordi andre trafikanter overså dem. Det kan derfor godt betale sig at bruge penge på et par gode cykellygter. I sidste ende kan de komme til at redde dit liv eller din førlighed! Så hvis nogen mener, at de sagtens kan cykle uden cykellygte, så kunne de, i mere end en forstand, trænge til at blive en smule mere oplyste!

Fra amerikanske Bontrager kommer den lækre Ion Elite R forlygte. Den giver en bred lyskegle, som let kan oplyse vejen, cykelstien eller skovsporet. Når lygten indstilles til den kraftigst mulige lysstyrke, giver de stærke CREE-dioder hele 1000 lumen. Resultatet er en lysstråle, som kan ses op til 2 km borte. Det er unægtelig noget andet end vores barndoms dynamo- og batterilygter. Dengang foreskrev loven, at lyset fra en godkendt cykellygte skulle kunne ses 150 meter borte.

Lygten kan indstilles til forskellige niveauer, herunder til dagskørelys (blinkende lys). Det er videnskabeligt bevist, at blinkende lys er bedst, når det gælder om at give øget synlighed i dagslys. Batterilevetiden påvirkes naturligvis af, hvilken lysstyrke, du indstiller din lygte til. Opladningen klares nemt, via det medfølgende micro-USB ladekabel. Lygten tændes med en dobbelt-klik funktion. Dette forhindrer, at den tænder ved et uheld, hvis den for eksempel får et puf, imens den ligger i din taske.

Bontrager Ion Elite R kommer med beslag til montering på dit cykelstyr. Lygten er naturligvis også Blendr-kompatibel. Hvis du ønsker det, kan du tilkøbe et hjelmbeslag.