Før DKK 50.799,00
DKK 38.499,00
SparDKK 12.300,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk eMTB, med lang rækkevidde
2. Skøn RockShox affjedring
3. Bomstærk Bosch-motor

Elcyklerne har for alvor holdt deres indtog på MTB-sporene. Både herhjemme og i udlandet er eMTB´erne populære som aldrig før. Og det er bestemt ikke så underligt, for der er mange situationer, hvor man kan have gavn af at have elmotoren til hjælp. Og man får stadig masser af god motion, da motoren kun er aktiv, når du selv træder i pedalerne.
2022-modellen af Rail 7 fra den amerikanske gigant Trek er et virkelig seriøst bud på en full-suspension eMTB, der kan klare ethvert track. Her får du en cykel, der virkelig kan det hele. Lad os starte med at kigge på affjedringen!

Forgaflen er en RockShox Domane RC luftforgaffel, med hele 160 mm vandring. Så er du sikker på, at selv de vildeste dump bliver `udjævnet´ mest muligt. Samtidig sparer luftforgaflen vægt, i forhold til en almindelig forgaffel, som indeholder en metalfjeder. Og luftforgaflen er nem at justere, i forhold til din vægt.

Men her slutter affjedringen fortræffeligheder ikke. Bagtil finder du nemlig en RosckShox Deluxe Select+ støddæmper, som nok skal sluge de sidste stød og vibrationer, så enhver cykeltur bliver en ren fornøjelse.

Hjertet i enhver elcykel er naturligvis motoren. Og med en bomstærk Bosch Performance Line CX centermotor, der yder et gungrende moment på hele 85 Nm er du sikret al den motorkraft, du kan risikere at få brug for. Strøm vil der også være nok af, idet det integrerede Bosch Powertube batteri er på intet mindre end 625 Wh. Så du kan roligt snuppe en ekstra tur på MTB-sporet.

Geargruppen er stærk og brugervenlig. Det opdager man hurtigt, når man opdager den meget letgående 1x12-speed Shimano Deore/XT i aktion.

Af andre smarte detaljer kan nævnes en dropper-sadelpind og Tubeless ready hjul.

Takket være de solide 4-stemplers hydrauliske Shimano skivebremser er kontrol og sikkerhed i top, selv på de sværeste nedkørsler.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: