Trek Dual Sport 2 Equipped stagger Gen 4

DKK 6.599,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Flot hybridcykel til fin pris
2. 2x9-speed Shimano Altus/Acera geargruppe
3. Affjedret SR Suntour forgaffel

På en hybridcykel kan du komme frem næsten alle vegne. Vi siger næsten, for hvis du skal ud i virkelig hård offroad-kørsel anbefaler vi en MTB i stedet for.

Men både på asfalt og til lettere offroad-kørsel (grusveje, skovstier mm.) er hybridcyklen sublim.
Generation 4 af den populære Dual Sport 2 Equipped Stagger er bestemt ingen undtagelse. Denne solide og smarte aluminiumscykel er bygget til at køre tit, langt, og hurtigt. Og så er komforten tilmed ganske fin!

`Stagger´ betyder, at cyklen har lav indstigning, som vi kender det fra klassiske damecykler.

En 63 mm SR Suntour fjederforgaffel med hydrauliske lockout sørger for komforten. Lockout-funktionen er praktisk, fordi du kan fastlåse forgaflen, når du kører på asfalt og/eller i fladt terræn. Og når vi svinger bort fra asfaltvejen, og terrænet bliver ujævnt, slår du lockout-funktionen fra igen, og forgaflen `sluger´ de generende bump og vibrationer fra underlaget.  

Cyklens 2x9-speed Shimano Altus/Acera geargruppe er din garanti for, at du har rigeligt med gear at arbejde med, både når du pendler til og fra job eller studier, og når du drager på eventyr, ud i naturen.

Bremserne skal bare være i orden. Og det kan man stole på, at de er. Dual Sport er nemlig forsynet med hydrauliske Tektro skivebremser. Og hvis du er vant til traditionelle fælgbremser, vil du blive positivt overrasket over forskellen, ikke mindst, når vejen er våd/glat.

Og så skal vi da ikke glemme, at `Equipped´ betyder `Udstyret´. Det er nemlig lige, hvad denne smarte cykel er. Den kommer nemlig med skærme, lygter, støtteben og bagagebærer. Lygterne får strøm fra en smart nav-dynamo. Det er både praktisk og miljøvenligt.

Kort sagt: En super sej cykel, som kan lidt af hvert, og som er lavet til at blive brugt.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: