Før DKK 6.499,00
DKK 5.799,00
SparDKK 700,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Smuk retro-damecykel
2. Leveres med masser af udstyr
3. God geargruppe

Af og til er det mest moderne at være retro! Det er mange moderne, urbane kvinder sikkert klar over. Og til dig, der ønsker en klassisk udseende, solid hverdagscykel, der kan holde i mange år, har den danske producent NORDEN designet model Anna!

Denne smukke, klassiske damecykel er udført et elegant aluminiumsstel, med damecyklens karakteristiske lave indstigning. Skærme og kædeskærm er indfarvet i samme farve som stellet. Den faste forgaffel er udført i solidt cr-mo stål. Ingen tvivl om, at der her er tale om en cykel, der er lavet til at holde i mange år. Producenten giver i øvrigt 20 års garanti ved eventuelle brud på stellet.

En god geargruppe er meget værd. Ikke mindst, når du skal op ad stejle bakker, på vej til eller fra job eller studier, eller når modvinden er hård. Derfor er NORDEN Anna udstyret med en Shimano Nexus geargruppe, med 7 indvendige gear. Fordelen ved indvendige gear er bl.a., at du kun kræver et minimum af vedligeholdelse.

Cyklen har klassiske rullebremser/fodbremser, som man kender det fra andre hverdagscykler.

NORDEN Anna leveres med støtteben, retro-klokke, kurv og en pose til kurven. Der er endvidere bagagebærer, hvor du også kan placere et barnesæde.

Når du sætter dig i den smukke, komfortable Brooks-sadel, sender du et signal om, at her kommer en kvalitetsbevidst kvinde, der ved, hvad hun vil.  

Hvis du vælger en NORDEN Anna, får du et dansk kvalitetsprodukt, som er lavet til at holde i årevis. Og så koster denne dejlige damecykel ikke en mindre formue! Hos Cykler.dk er vi stolte af at være din NORDEN-forhandler!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: