Før DKK 6.999,00
DKK 6.499,00
SparDKK 500,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Retro-herrecykel i dansk kvalitet
2. 7 indvendige Shimano Nexus gear
3. 20 års garanti mod brud på stellet

I vore dage er det in at være retro. Om det også er in at være gammeldags, er vel mere diskutabelt. Men under alle omstændigheder findes der stadig folk, som gerne vil have en solid herrecykel, i klassisk design. Og her kommer den danske cykel-producent NORDEN ind i billedet.

En klassisk hverdagscykel er måske ikke noget højteknologisk vidunder. Men kvaliteten er stadig vigtig ikke mindst fordi cyklen skal kunne holde til daglig brug, gennem adskillige år. Og det kan NORDENs klassiske herrecykel Carl.

Det nordiske mandsnavn Carl betyder `ung mand´. Og nutildags er der jo heldigvis mange, der lever efter den devise, at man ikke er ældre, end man føler sig. Derfor er vi ikke i tvivl om, at Carl nok skal falde i manges smag.
Denne klassiske herrecykel er bygget op omkring et solidt aluminiumsstel, og producenten yder i øvrigt 20 års garanti ved evt. brud på stellet. Den lakerede, faste forgaffel er ligeledes i aluminium.  

Hvis vi går 30-50 år tilbage, var de fleste herrecykler uden gear. NORDEN formår dog at følge med tiden, uden at give køb på det klassiske, minimalistiske design. Carl er derfor udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Denne geargruppe fungerer upåklageligt, og kræver kun et minimum af vedligeholdelse.

Cyklen er udstyret med rullebremse/fodbremse, som man kender det fra andre traditionelle hverdagscykler. Der medfølger desuden bagagebærer (hvor du også kan anbringe et barnesæde), støtteben og retro-klokke.

Når den kvalitetsbevidste mand kommer kørende på sin lækre NORDEN Carl retro-cykel, sender han et signal om, at her kommer en mand, der hylder nogle gode, klassiske dyder, og som vægter kvalitet højt.

Husk i øvrigt, at man aldrig er for gammel, for ung eller for dygtig til at bære cykelhjelm.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: