Før DKK 41.999,00
DKK 27.299,35
SparDKK 14.699,65
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker elcykel med masser af udstyr
2. 1x12-speed Sram GX geargruppe
3. Tektro HD-R510 hydrauliske skivebremser

Med 2022-modellen af Turbo Vado SL 5.0 Step-through fra amerikanske Specialized er vi rykket en klasse op, hvad angår komponenter. I forhold til de lidt billigere modeller i denne serie af lækre elcykler har Turbo Vado SL 5.0 St. EQ nemlig fået nogle væsentlige opgraderinger: F.eks. får du nu en 1x12-speed Sram GX geargruppe. Så kan det næsten ikke blive bedre, når vi snakker geargrupper til elcykler beregnet til brug i byen.

Også de hydrauliske skivebremser har gennemgået en opdatering: Nu hedder bremserne Tektro HD-R510. Og det er gode og solide bremser, som du kan stole på selv under de mest vanskelige forhold. Og det er jo rart at vide. I værste fald kan der jo opstå en situation, hvor bremserne bliver det, der redder dig fra en alvorlig ulykke.

Det lette og formfuldendte aluminiumsstel omslutter på smukkeste vis det 320 Wh. store batteri. Og er batteriet ikke stort nok til dit behov, kan du vælge at tilkøbe en range extender. Motoren er både stærk og lydsvag. En særlig teknologi bevirker, at motoren faktisk yder 180% assistance, i forhold til dit eget tråd i pedalerne. Det er da et boost, der er til at forstå!
Som du måske ved, står `EQ´ for `Equipped´. Og denne betegnelse er fuldt fortjent! Cyklen er nemlig særdeles veludstyret.

Når du køber en Specialized Turbo Vado SL 5.0 St. EQ, behøver du hverken tænke på skærme, lygter, støtteben eller bagagebærer. Det hele er allerede på cyklen!

Dog bør du måske købe en god lås. For der er uden tvivl mange, som vil misunde dig denne lækre elcykel!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: