Grip Grab WorldCup Padded Handske

DKK 419,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Komfort, design og performance i topklasse!
2. Smart magnet-system, som holder sammen på handskerne
3. Dansk kvalitet

Uanset, om det er koldt eller varmt, er et par gode cykelhandsker guld værd! Og netop fordi det danske klima er så omskifteligt, skal handskerne passe til situationen.

GripGrab er en dansk familie-virksomhed, grundlagt i 2000. Lige siden starten har grundlæggernes mission været at lave solidt og funktionelt cykel-gear til rimelige priser. Og de må man sige, at de har formået at leve op til.

Hvis du køber GripGrab World Cup cykelhandskerne, får du det bedste, Grip Grab har et byde på. Her får du materialer af absolut topkvalitet. Handskerne er lavet med en enestående kombination af DoctorGel og en ventileret håndflade, udført i mesh. Derved bliver dine håndflader mindre svedige, og du får et både sikkert og komfortabelt greb om cyklens styr. Øverst på handskerne finder du tætsluttende magnetbånd, som holder handskerne godt fast på hænderne. Fingrene er korte. Det gør, at du ikke mister følsomhed i fingrene. Og får du f.eks. brug for at betjene en smartphone, kan du gøre det, uden at tage handskerne af.
I hver handske findes der en smart magnet, som holder sammen på handskerne. Denne smarte feature har til formål at forhindre, at handskerne bliver væk fra hinanden, når de ligger i skabet eller skuffen. Og det må jo siges at være ganske smart, for hvad er mere irriterende, end når man kun kan finde sin ene handske?
GripGrab World Cup handskerne er udført i et flot sort-hvidt design. Både hvad udseende, komfort og performance angår, kan disse handsker godt matche lignende produkter fra store, udenlandske producenter!