DKK 319,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Super lækre sommerhandsker til MTB og landevej
2. 4 mm DoctorGel polstring
3. Åndbare materialer for optimal ventilation

Sig navnet Easy Rider, og mange vil sikkert tænke på kult-filmen fra 1969, med Dennis Hopper, Peter Fonda og Jack Nicholson i hovedrollerne. Filmen handler om nogle amerikanske bikers, der drager ud på en road trip, som ender med at forandre deres liv for altid.

Bevares, en racercykel er ikke en Harley-Davidson. Og en dansk landevej er ikke den legendariske amerikanske Route 66. Men når sommersolen skinner, og den endeløse landevej ligger forude, så kan man godt fornemme eventyrlysten og frihedstrangen.

Om folkene hos Grip Grab har ladet sig inspirere af filmen Easy Rider, da de designede de lækre sommerhandsker, skal vi lade være usagt. Men én ting står helt fast: Der er tale om et par rigtig lækre kortfingrede handsker til sommerbrug. I håndfladerne finder du en polstring af 4 mm DoctorGel, som reducerer træthed og ømhed i hænderne efter en lang dag på cyklen. Handskerne er udført i åndbare materiale, som sikrer god ventilation til dine hænder. Som noget næsten selvfølgeligt for Grip Grabs handsker er der en indbygget sweat wiper, til når sveden begynder at løbe.

Kort sagt et par rigtig fine sommerhandsker, som er særligt velegnede til MTB-kørsel, eller til landevejscykling på hobby-plan.

Handskerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.      

Materialer:

•70% Polyamid
•20 Polyurethan
•10% Elasthan